Menu

LDC je osnovan 2004. godine s dva programa u svojoj ponudi.

U segmentu Reklamne tehnike u mogućnosti smo odraditi cjelokupnu potporu marketinškoj promidžbi, jer gotovo da ne postoji prostor ili mjesto na kojem ne možemo istaknuti Vaš predmet izlaganja. Tu pozornost pridajemo velikoj paleti sklopivih i fiksnih prezentacijskih sistema za prodajne prostore i sajmove, stalaka za prospekte, sistema za označavanje artikala na policama i sl. Uz to nudimo i digitalni tisak velikog formata na najmodernijim HP printerima, tako da isporuka naših artikala iz segmenta Reklamne tehnike dolazi već oslikana po sistemu ''ključ u ruke''. Napominjemo da smo Vam u mogućnosti ponuditi i oslikavanje vozila i plovila, izloga, tisak zastava i bannera, izradu wobblera i sl.
Ako već posjedujete reklamni stalak (Penguin, Roll Up, Pop Up, Easy, X- Banner, L-Banner i sl.) mi ćemo za Vas rado otisnuti novi i zamjeniti stari vizual uz eventualno servisiranje starog display sistema. Kao potporu održavanju seminara ili savjetovanja, možemo Vam ponuditi i tisak promotivnih torbi, majice otisnute u nekoliko različitih tehnika, olovke, letke i tekstilne ili polikarbonatne stolne zastavice i sl. Naš odjel Reklamne tehnike izrađuje i artikle po željama i idejama klijenata.
Stoga, ako imate potrebu za promidžbom svoje ponude, a možda ne znate na koji način to izvesti, slobodno nam se obratite za pomoć, pa možda to bio i samo koristan savjet s naše strane.

Program Materijal i pribor za zaštitu i popravak knjižne građe povezuje nas sa njemačkom tvrkom NESCHEN i finskom tvrtkom PELLOPLAST čiji smo zastupnici. Uz to smo osluškujući potrebe tržišta razvili i vlastiti program artikala koji uvelike olakšavaju rad knjižničarima kao što su razni metalni i PVC držači za knjige, nosači brošura i časopisa, označivači za police i sl.

Vaš